Saturday, December 15, 2007

Fetele de la Luxury Show 2007

Luxury Show 2007 Exclusive Photo Shoot

In perioada 6 - 9 decembrie 2007 Romexpo Bucuresti a gazduit Luxury Show 2007. Un expo de lux, care ne-a oferit posibilitatea de a admira ( pentru unii si de a cumpara) cele mai scumpe produse de pe piata romaneasca( nu neaparat de productie romaneasca ). Acele produse le puteti vedea pe Apropo sau Promotor

Mai jos puteti savura o colectie de imagini stranse din cateva sedinte foto facute in exclusivitate pentru Apropo si Promotor intr-o limuzina Hummer de 22 locuri:





















5 comments:

Anonymous said...

Imi plac unghiurile de pozare si luminile din interiorul Hummer-lui. Bravo tie ca ai stiut sa le folosesti.
Insa sint si cateva fotomodele care stiu sa pozeze. Bravo nu lor, ci mamei lor, care le-a facut.

Anonymous said...

Toate au aceeasi mama ?

Oricum, cum ai reusit sa-ti impresionezi retina cu tipele alea aurelian ?

Anonymous said...

D:). Mama lor de profi de romana ca prost ne-au mai invatat limba asta grea. Ups, astia sint cateva mii si nu pot sa aiba aceeasi mama!
Cred ca stiinta noastra, a romanilor, despre limba materna ar trebui aprofundata. Vai, iar am comis-o, ca sintem peste douazeci de milioane si ar fi grav sa avem o singura stiinta!.
De aia zic mereu ca dictionarele ar trebui sa-l invete pe om sa isi mai imbogateasca limbajul. La naiba, iertare, nu doar pe unul, ci chiar pe toti, sa comunicam mai usor si elegant.
Chiar daca mai folosim cateodata SINECDOCA.

Anonymous said...

Apreciez ce ai zis! Limba noastra draga e complicata (fara rost parerea mea), profii de romana neavand alta ocupatie decat sa manjesca cu ideile lor neslefuite nici macar putin de matematica, o limba care se studiaza f ptin la nivel de gramatica ( prostia le e mama pe la litere, ca veni vorba de parinti ). Eu unul prefer o gramatica simpla !!! si nu cred ca limbajul elegant are legatura cu sinecdoca, sperand ca cei care vor sa comunice ceva, sa o faca demn si sa nu caute sa arate prin cuvinte descoperite sau sensuri, ca folosesc prea des dictionarul !
(aici nu e cazul tau, sper)

Anonymous said...

Astea nu-s tipele de la Partidul Manechinelor, de care se face atata misto peste tot, mai ales de platinata....?
Oricum, indiferent ce exista, sau nu in interiorul capetelor alea de manechine, pe care le apreciaza, vad, domnul "anonimus spunea...si care scrie pentru a polemiza cu cei ce-si exprima niste pareri destul de pertinente despre fotografii si nu despre "Mama lor de manechine",fotografiile sunt lucrate si reusite.
Felicitari A. Galice, te vizitez aproape zilnic...si asta nu imi ocupa tot timpul...restul e Rock.
Long Live Rock&Roll.
(Auzi, mama lor de fotografi...)